מבשלת האטצ' – מבשלת בירה ירושלמית שמייצרת בירות קלאסיות ובירות בטעמים מיוחדים. המבשלה היא חלק מקבוצה ירושלמית עם באר האטץ' בשוק מחנה יהודה, ומסעדת שמאלץ ברמת אשכול. המבשלה שמה לה לדגל את החדשנות והפיתוח. מלבד הבירות הקבועות , מדי חודש המבשלה מוציאה מספר בירות חדשות ומעניינות.

במבשלה מייצרים בירות קלאסיות : בירות בהירות, בהירות כהות, חזקות ומרירות וגם קלילות.

בתערוכת ישראפוד יוצג מגוון הבירות הקלאסיות של המבשלה ואיתן גם בירות בטעמים מיוחדים שמעוררים תהייה האם זו בירה?

 גלידה בירשבע – בירה שפותחה בשת"פ עם מבשלת חלוץ חדש בהשראת הגלידה המיתולוגית של באר שבע.  בטעמי כדורי הגלידה: מנגו, תות, קוקוס ו-וניל עוגיות. בירת סאוור פירותית וקרמית שמתרכזת בגוון הטרופי העדין, עם קוקוס מקדימה וסיומת ונילית.

 שמשון העתיק –  פיתוח משותף עם רשות העתיקות והאוניברסיטה העברית, שימוש בשמרים בני אלפי שנים שבודדו מכדי חרס עתיקים על ידי פרופסור רונן חזן מיכאל קלוטשטיין והצוותים שלהם מהאוניברסיטה העברית יחד עם שותפים ארכיאולוגים.

 WHAT THE FUDGEפיתוח משותף עם יוני גורן והתוצאה היא בירת קינוח עם קרמל מלוח, בייגלה, פירות יער, דובדבנים וקסיס. שוקולדית, עוגתית וסמיכה, עם סיומת פירות אדומים חמצמצים וקרמל.

 בירה CRUST בטעם פיצה –  עם עגבנייה ואורגנו בעלת גוף קליל וחמיצות מתונה, צבע אדמוני נחושתי.

שמשון העתיק

צילום: באדיבות חברת האטצ'

WHAT THE FUDGE

בירה CRUST

גלידה בירשבע