ראיון עם רחלי כחלון, מנכ"לית חברת ברון-אוקיי

"חרטנו על דגלנו לספק פתרונות טכנולוגיים מתקדמים, איכותיים וכוללים של ציוד למטבח המוסדי, זאת מתוך הבנה עמוקה של צורכי השוק. אנו בוחרים בקפידה את המוצרים כדי לספק ללקוחות מענה איכותי ופונקציונאלי לאורך שנים". כך אומרת רחלי כחלון, מנכ"לית חברת ברון-אוקיי המייבאת ומספקת ציוד למטבח התעשייתי.

החברה מתמחה מזה כ-30 שנה בשיווק ציוד תעשייתי למטבח המוסדי לחברות קייטרינג, בתי חולים, בתי מלון, בתי אבות, מעונות יום, פנימיות, ישיבות, חברות הייטק, קפטריות באוניברסיטאות, מסעדות, בתי קפה, רשתות מזון מהיר, חנויות נוחות, משרד הביטחון, משרדי הממשלה ועוד.

בין המוצרים שהחברה מייבאת ומשווקת: תנורי קומביסטימר תוצרת חברת CONVOTHERM מגרמניה, מערכות בישול רב תכליתיות תוצרת חברת JIPA JUMP מצ'כיה, מערכות הדחה מקצועיות תוצרת חברת DIHR מאיטליה, מערכי קיצוץ ועיבוד מזון תוצרת חברת ROBOT COUPE מצרפת, תנורי פחמים תוצרת חברת OSPER מספרד, ציוד בישול מתוצרת חברת OLIS מאיטליה, מקררי משב (בלאסט צ'ילר) מתוצרת חברת TECHNOMAC מאיטליה, תנורים משולבים מהירים מתוצרת חברת MERRYCHEF מאנגליה ועוד מגוון פתרונות.

"כל לקוחותינו נהנים מליווי שף צמוד והדרכות יזומות למימוש היכולות המרביות של מוצרינו", אומרת מנכ"לית חברת ברון-אוקיי, "כמו כן, לחברה מערך שירות המלווה את הלקוח לאחר מכירה. מערך השירות כולל ניידות שירות חדישות, טכנאים מיומנים, מחסן חלפים ומעבדת שירות".

מה החידוש הכי מהפכני שאתם מייבאים?

"החידוש העדכני מגיע מחברת JIPA JUMP מצ'כיה. מדובר במערכת בישול רב תכליתית מהירה מאוד הנותנת מענה לארבעה מוצרים במטבח התעשייתי – פלאנצ'ה, מחבת, מבשלת פסטה וצי'פסר. המערכת מאסיבית, חזקה וקיימת במגוון גדלים מיוחדים ועד לתכולה של 250 ליטר המתאימה למטבחים תעשייתיים גדולים. עם מערכת בישול JIPA JUMP החיסכון בחלל המטבח הוא מקסימלי והתוצאות מושלמות".

מה תציגו בתערוכה?

"בתערוכה נציג פתרון כולל לתפעול המטבח התעשייתי באמצעות ארבעה מוצרים בלבד. כמו כן יבוצעו הדגמות על ידי מיטב השפים מחו"ל, וכמובן על ידי שף הבית של ברון אוקיי, תומר ליבני, אשר יציעו טעימות למבקרים. ההדגמות ימחישו את הפוטנציאל הגבוה והיתרונות של הציוד שלנו".

צילום באדיבות חברת ברון-אוקיי

רובוטקופ

קומבי

מרישף

טכנומק

JOSPER

DIHR